Over Monica

Monica is getrouwd en heeft samen met haar man een zoontje waar ze ontzettend van geniet. Ze vindt het elke dag weer fijn om voor hem te mogen zorgen. Voordat ze moeder werd heeft ze jarenlange ervaring opgebouwd met het oppassen op haar nichtjes en vond dit zo leuk dat ze er nu haar werk van heeft gemaakt om andere kinderen op te vangen. Haar huis is zo ingericht dat kinderen lekker kunnen spelen, zowel binnen als buiten.

Monica’s Gastouderopvang staat voor kleinschalige opvang aan huis in Maarheeze, waar kinderen zich veilig en verborgen voelen. Ze heeft oog voor de eigenheid van het kind en investeert in het  ontwikkelen van hun talenten. Monica staat open voor alle nationaliteiten en geloofsovertuigingen. Zij brengt haar visie in samenwerking met gastouderbureau ViaViela in praktijk.

Monica’s Gastouderopvang is geregistreerd om maximaal 6 kinderen tegelijk op te vangen. De gastouderopvang is bedoeld voor kinderen van 0 maanden tot 13 jaar. Er kan worden gekozen uit diverse vormen aan dagopvang. Het is mogelijk om voor hele, halve, verlengde of flexibele dagopvang te kiezen. De opvang is 52 weken per jaar beschikbaar op werkdagen van 06.00- 19.00. In overleg met vraagouders is opvang in de avonduren en op zaterdagen bespreekbaar.
Geen opvang is er op de zondag en op officiële feestdagen. Vakantie wordt in overleg met de vraagouders afgestemd.

Monica staat per augustus 2019 klaar om kinderen op te vangen in een liefdevolle en huiselijke sfeer.

Er is ruimte voor iedereen!